DE HOUTWERF

 

Op 22 mei 1963 werd de eerste steen gelegd van het gebouwencomplex aan de Haterseweg 23 te Nijmegen, onderkomen van de Gelderse Triplex Handel, later bekend als de Houtwerf. In de loop der jaren vestigden verschillende bedrijven zich in het unieke pand. Veel Nijmegenaren kennen het van bouwbedrijf P.W. Willems en ook het distributiecentrum van PostNL was er gehuisvest.


Begin 2015 ontstonden de eerste ideeën voor wat nu in wording is: een plek waar kunst, design, lifestyle, eten & drinken, maatschappelijk ondernemen, bouw en educatie samenkomen. Onder andere de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Based on Roots en 2twitit zijn al volop in bedrijf. Binnenkort opent Restaurant Helden en snel daarna kun je op de Houtwerf waarschijnlijk ook terecht voor handgemaakte jeans, Yoder Smokers, versproducten en een bezoek aan de barbier.  

 

Per 1 oktober 2015 zijn Kukel & Kuijpers gevestigd op deze prachtige, inspirerende locatie.

 

 

 

Onze nieuwe website is in ontwikkeling. Wil je zien wat we doen op het gebied van huisstijl, campagnes, digitale media en meer? Bel ons dan voor een afspraak.

Onze nieuwe website verschijnt hier in de loop van 2016. Wil je zien wat we doen op het gebied van huisstijl, campagnes, digitale media en meer? Bel ons dan voor een afspraak.