visie en verslag

Stichting Sint Josephscholen

Stichting Sint Josephscholen bestaat uit 14 basisscholen in Nijmegen. Zij delen een gezamenlijke ambitie en visie. Samen met collectief KLEI maakten we mooie plannen én vormgeving voor de in- en externe communicatie van de organisatie.

Meer

Bestuursverslagen

Bestuursverslagen

Voor de bestuursverslagen creëerden we een nieuwe frisse stijl met behoud van het bestaande logo. Voor de covers kozen we beelden die een visuele verwantschap met de blokjes in het beeldmerk hebben, en ook de layout met gekantelde vlakken baseerden we hier losjes op. Naast de paarse hoofdkleur werd in elk bestuursverslag een andere kenmerkende steunkleur toegepast.

Strategische visie

Strategische visie

De publicatie bevat zowel een reflectie op de totstandkoming als de inhoudelijke beschrijving van de visie zelf. Voor de vormgeving hebben we daarom verschillende visuele bouwstenen gebruikt: citaten en flipovers van de interne bouwsteensessies, fotografische impressies van alle scholen, op het logo geïnspireerde kleurvlakken en een verbindingsboog die in de tekst als metafoor wordt gebruikt.

Bedankkaart

Bedankkaart

Om tot de formulering van een nieuwe visie te komen zijn er negen bouwsteensessies georganiseerd. De meer dan 100 deelnemers die hieraan hebben meegewerkt werden bedankt met een geanimeerde digitale kaart.

Meer weten?

Meer weten over ons werk voor Stichting Sint Josephscholen? Neem contact op met Marieke Thomassen: 06 18 05 24 13 / marieke@kukel-kuijpers.nl

Kukel & Kuijpers

work
Hatertseweg 23
6533 AB Nijmegen
The Netherlands
work +31 (0)24 20 22 076